Layan iklan

Tuesday, February 10, 2015

:: Alhamdulillah rezeki Allah...

Alhamdulillah... kali ni Mummy nak kongsi berita gembira. Rezeki Allah nak bagi jangan ditolak lagipun ini yang diharap-harap kan. he he hee...


Khaleesa & Zahin nak dapat adik lagi... yeay!!! he he hee...
InsyaAllah raya tahun ni kami beraya berlima gitu. Masin mulut kami ok masa amik gambar raya tahun lepas. hi hi hii...

Macam biasa la, lepas deliver Zahin... pusingan haid Mummy memang tak konsisten. Lepas Zahin 6 bulan, baru la period Mummy konsisten gitu. Masa dah delay 5 hari, Mummy agak konfiden yang Mummy pregnant tapi masa tu tak bagitau encik suami lagi sebab taknak la dia mengharap sangat. So, sebelum kejut kakak untuk bersiap ke sekolah Mummy cepat-cepat check upt. Berdebar-debar ler sangat kan... bila tengok positive, Mummy macam tak percaya gak masa tu. So, Mummy simpan dulu taknak bagitau encik suami. Dah snap awal-awal gambar ok... So sampai je opis, Mummy whatsapp encik suami... Soklan encik suami "betul ke sayang???". Tengok, dia pun macam tak percaya kan. he he he... Encik suami memang happy gila sebab dia mmg nak sangat anak ramai kan. Pandai jaga takpe la kan.

Alhamdulillah skang ni dah nak masuk 5 bulan & gender baby pun dah tau. Kejap je kan... Tapi pregnant kali ni agak emosi sikit sebab badan banyak penat. Maklum la Zahin baru nak belajar jalan. Kerja rumah banyak nak setel. Macam biasa, perut agak kecik & ramai yang ingat baru 3 bulan. Badan jela naik semacam kan. Tapi berat turun naik gak sebab penat. kot.....hi hi hiii...

InsyaAllah, due raya pertama tapi macam biasa Mummy akan request 2 minggu awal.. So far baby sihat & sangat aktif.

p/s: Tahun depan kena rehat dulu...he he hee...

1 comment:

  1. tahniah mummy.. kita geng lah tahun ni yer.
    take care k~

    ReplyDelete