Layan iklan

Tuesday, December 27, 2011

:: Weekend outing

Lunch time! Oppss!! Mummy dah brunch tad pukul 10.30pg. So lunch takyah kluar lagi. Siapkan kerja persiapan utk internal audit esok. Sambil2 tu, update ler blog.heheee...

Macam biase la, Mummy nak cite weekend outing ngan cik Khaleesa. Aktiviti wajib...sian plak kat dia asik terperuk kat umah berangan je kan. Skali skala layankan, lagipun nxt week dia dah masuk pre-school. 1stly, kami layan movie ler dulu. Cik Khaleesa request nak tgk Alvin & the Chipmunks 3. Mmg seawal pagi la Mummy kluar sbb dah booked tiket utk early bird. Murah skit.huhuu...


Pendapat Mummy, Alvin ni agak boring skit. Beratus kali Mummy menguap @ effect dari Mummy tido lambat?? Ntahla, tap Mummy tak bape nak layan sgt. Tak kisahla asalkan cik Khaleesa suka. Dia enjoy sampai berjoget2 masa Alvin & frens tu menyanyi. 

Sempena Christmas Eve, decoration shopping complex mmg cantik. Biasa kalo kat mana2 pun, kat tgh hall akan ada stage cantik. Ada booth jual hadiah. Cik Khaleesa mmg teruja sikit kalo nampak mende2 cantik ni. Terus diajak Mummy ke hall. Nasib baik adik Mummy de ikut, so Mummy leh la cuci2 mata. Tapi mood utk bershopping -0% (gara-gara dah membeli bagasi kat universal traveller) maka Mummy melayan cik Khaleesa je la. 
 Susah btol nak soh bergambar. Dia sengaja buat candid style..

 Style ni 'dipaksa' oleh cik Khaleesa... So terpaksa ikut kalo x kena marah.hahahaa...

 Amacam...de mcm kakak & adik tak? hehehee... Mummy dipaksa bergambar oleh cik Khaleesa.

 Alkisahnya, cik Khaleesa beriya panggil Mummy. Dia ckp, "mami...dalam ni takde air kan.Khaleesa nak masuk dalam blh tak?". Mmg konpem ler Mummy tak bagi. Rupanya dia nmpk ada budak masuk dalam tu. Merajuk la kejap dia...hahahaaa...


 Adik Mummy yang kurus murus selim melim.hahahaaa...

Decoration kat sini yg plg cantik. Mummy de bergambar kat sini tap tak cun.hahahaaa.... takkan nak letak plak kan. Jatuh saham mak! 

1 comment:

  1. Suka sgt tgk deco kat shopping time X'mas. cantik2..

    ReplyDelete