Layan iklan

Tuesday, March 12, 2013

:: 12.03.13


Alhamdulillah, already 2 months being his wifey...tapi bukan itu yang Mummy nak cerita ye.he he hee...
12.03.2013, a year am being his girl. Takde makna nak celebrate tapi kami tetap ingat that day. Sepatutnye kami nak nikah on this date tapi dah tak sabar sangat kan. So terpaksa diawalkan... Kami masih lagi dalam mood sweet-sweet manja gitu. Kalau gaduh-gaduh manja pun buat tak tau je... Tipu la kalau takde tarik-tarik muka merajuk kan.hua hua hua...
Setahun yang lepas, encik suami proposed Mummy officially jadi girl dia. Macam klaka sebab sebelum tu dah selalu keluar dating tiba-tiba dia official proposed. 

video
Dapat idea dari sis in law buat video ni... banyak lag kena improve. Thanks ye sis Yana...he he hee...

3 comments:

  1. wow!!! romantik nye mummy....suker..suker..

    ReplyDelete
  2. sweetnyeeee....
    tak puas tengok~ heheehhe
    moga kekal bahagia sampai ke syurga~:)

    ReplyDelete
  3. Mummy,

    How sweet & lovely... Barakallahulakuma...

    ReplyDelete