Layan iklan

Tuesday, October 18, 2016

:: Kesayangan Buah Hati Mummy

Assalamualaikum... uishh! Dah sebulan tak update ni. he he hee... Mami bz. Takde apa nak cerita cuma nak update cerita perihal family je.

Sekarang ni sibuk hal kerja, rumah baru dan macam-macam perkara nak fikir. Alhamdulillah walaupun sibuk, masa untuk family tidak dilupakan. Anak-anak makin besar makin banyak karenah. Ayah mami kusut la gak nak layan setiap sorang. Bila si abang nak manja, si adik plak melalak mohon perhatian. Begitu la juga sebaliknya. Nasib la si kakak dah besar so takdela merengek sangat tapi kadang-kadang mohon perhatian gak. Cara dieorang curi perhatian mami ayah dengan buat kami naik angin or hilang sabar. ha ha haa... Memang fikir banyak nak bagi dieorang ni adik lagi walaupun mami ayah teringin nak baby lagi. Insyaallah tunggu adik Ammar besar skit la baru bagi adik lagi. 

Anak-anak memang pantang panggil wefie. Si adik dulu suka kalau ajak selfie, skang takde makna nak layan. Abang muka serius je kalo selfie, si kakak macam biasa la sama je aksinya.


Abang yang kuat merajuk. Manja mami ni...

Tengok la tu taknak pandang camera.. Geram je mami dengan si adik. Kalau merajuk lain macam skit sebab suka hentak kepala. Abes lebam-lebam kepala, merajuk marah punya pasal. 


Yang girl tu anak sedara tapi dah macam anak sendiri sebab dia pun panggil 'mami' gak.


Yang ni ikut mood dia kalau ajak selfie. Kalau dia tetiba ajak selfie, memang layankan je sebab bukan selalu kan kan kan.

Ok, nanti sambung cerita lain. 







5 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  2. lama tak jengok mummy.. ahli keluarga dah makin bertambah.. comel comel anak mummy..kakak pun dah besar panjang dan comel.. Chik Na doakan semoga Mummy bahagia selalu..

    ReplyDelete
  3. Hi, Great information! Would you please consider sharing my link to your readers? Please email me back at haileyxhailey gmail.com.

    Thanks!
    Hailey

    ReplyDelete
  4. anak-anak mami ni semua cecomel tau ...kakak tu cun dah anak dara dah ..huhu

    ReplyDelete
  5. Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete