Layan iklan

Thursday, September 1, 2016

:: Aidilfitri 2016

Bismillahirrohmanirrohim... Assalamualaikum....





Ok2... sila jangan kecam mami ye. ha ha haa... Dah nak raya haji baru nak terhegeh-hegeh cite pasal Aidilfitri 2016. Maafkan kita la ye. Bukan sengaja ye... MASA sangat limited nak update semua. Gambar pun baru update masuk folder back up.hu hu huuu...

Tahun ni tak banyak gambar pun sebab pepagi dah ada orang datang beraya then tak sempat nak amik gambar. Orang datang plak tak reti nak balik. ha ha haa... 

Abang selalu ajak selfie tapi tengok la muka dia... Taknak senyum. Konon nampak garang ler tuh! 

Alhamdulillah tahun ni dapat beraya dengan Ammar. Tahun lepas mami ayah beraya kat hospital. hu hu huu

Anak dara yang sorang ni kan...

Budak kepenatan... lepak terus tido.

Maaf... gambar gedik skit. Proses mintak ampun kat encik suami masa ni. hua hua hua...

Abang ntah ke mana... So ayah amik gambar ngan adik jek. Tengok la muka terpaksa adik. hahahaa



Dah tak ingat raya ke berapa... Siap-siap keluar nak pi beraya.



BFF mami zaman sekolah dulu... masing-masing dah beranak pinak, geng gossip, geng ponteng sekolah... 





Alhamdulillah... sempat la kami buat majlis akikah untuk Ammar sekali dengan rumah terbuka. 

No comments:

Post a Comment