Layan iklan

Thursday, January 28, 2016

:: Dinner 2015

Masih lagi versi baling belakang... he he he...

Sepatutnya dinner ni hujung tahun 2015 tapi disebabkan kemangkatan Almarhum Tunku Jalil, maka office mami tunda event ni ke awal tahun 2016. Tema dinner tahun ni adalah pirates. wohaa!! Beza dinner kali ni adalah hanya untuk staff saja sebab untuk family dah buat September 2015 masa family day. Tema masa tu football theme. Santai-santai je kan... Mami ingatkan kali ni pun malas nak beriya sangat, sekali dapat email 'WAJIB' ok. hadoiii.... tak pasal-pasal gigih la kami memikirkan pakaian. kih kih kih...

Alhamdulillah encik suami sporting ok... siap bawak la isteri ni survey-survey untuk tema dinner. Basah ketiak ok. ha ha haa.... Dahla dinner on weekdays. hu hu hu... Kebetulan la plak tarikh dinner sama plak tarikh anniversary kami. Banyak kali mami tanya, nak celebrate sama tak... Mami nak je cancel invitation kan. Encik suami cakap, pergi la dinner, mana tau ada rezeki dapat lucky draw... 'LUCKY' la sangat.... Eh eh.... lunch tu encik suami wat surprise ajak lunch date. BEST!!!

Nak bgtau... ini adalah pertama kalinya dalam hidup mami ikut tema (terpaksa) ke dinner. huahuahua.... malu orang tengok kiri kanan. tq encik suami tolong snap picture ni. Comel betul isteri awak ni. he he hee...




Officemate mami yang memula malas nak layan but terjebak gak (terpaksa). ha ha haa

Boss department mami... sedih sebab this month dia dah last... Antara best boss ever!

Dorang ni sume level bosses tapi layan je ok tema dinner... Yang paling tengah tu our CEO. ngeee....!

Semoga tema dinner tahun depan lebih kepada glamourous... mak tak masuk sangat lanun-lanun ni. hehee...

1 comment: