Layan iklan

Saturday, October 15, 2011

:: Mummy dah glamer...

Wah! X leh blah la plak tajuk entry kali ni.hahaa... Dah rasa malu teramat pun ye gak nih. Mummy ni update blog bkn la selalu sgt, tap skali update tu mmg sungguh2 ler. Sblm puasa ritu Mummy de la update pasal Pusat Service Proton Motorwise Sdn Bhd kat Pasir Gudang. Buat entry tupun sbb puas hati ngan services depa sume. Tak sangka lak owner PSC leh trjumpa entry Mummy nih. Gara-gara entry tu la, Mummy glamer. Dtg nak service, de yg tanye 'ni ke Mummy Chubby?'..hahaa... *blushing!*. Siap print entry Mummy & tampal kat buletin board. Entry yg ringkas tap padat katanye.hehee... Tak salah kita jujur utk kebaikan kan...okla, Mummy mendoakan PSC ni akan lebih maju brkembang. (Agak2 de special price x utk Mummy pas promote?)... Neway, a big thanx to Motorwise management sbb sudi menghargai segala komen Mummy.

* Tapi lagi cun kalo de kuih muih @ biskut kat tea table ni.heheee...


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

3 comments:

  1. ohh ini mummy yea... hehehe...

    bole la dapat diskaun servis keta nanti mummy!

    hehehe...

    ReplyDelete
  2. huhu..promosi percuma tu mommy..

    ReplyDelete